Brüsszel szekerét tolja aki olcsóbb gázt ad - Ne dőljön be: Csak a Fidesz, csak a drága gáz!

Az Eon olyan baromsággal csábítja a fogyasztókat, hogy olcsóbban adná a gázt, mint a rezsicsökkentett állami szolgáltató! Ilyen baromságot! Nem lehúzni a jól tejelő lakosságot! Rezsibiztos Szilárd ezt ki is kérte magának!

gaz.jpeg

Kitért a hitéből (van neki?) Rezsibiztos Szilárdunk, amikor újságírói kérdésre reagálnia kellett arra a hírre, hogy az Eon-nál gázt véve a gyanútlan magyar fogyasztó akár 12 ezer forintot is megspórolhat évente, a hatalmas vívmányként beharangozott rezsicsökkentett gázhoz képest! Első reakciója mi is volt? :"AZ E.ON NE AVATKOZZON BELE A MAGYAR VÁLASZTÁSOKBA!"  - Mert ugye ez már durva beavatkozás a hazai választásokba. Mi? Az, hogy egy szemét magáncég piaci áron meri adni a gázt, és még így is megél belőle? Talán nem is rosszul...Akkor vajon az állami szupertakarékos cég mennyit kaszálhat rajtunk, gyanútlan fogyasztókon? Valószínű azt a 12 ezret extra haszonként nyúlja le, Kell az plakátokra, focicsapatra, stadionra... Így aztán nem is csoda Szilárdunk találó megállapítása, hogy ""BRÜSSZEL OLDALÁN" SZÁLLT BE ÍGY A CÉG "A POLITIKAI ÜTÖK-KAPOKBA" - hiszen Brüsszel általában a szabad piaci viszonyokat pártolja, nem az állami beavatkozással mesterségesen torzított árakat.

Hogy ezzel beleszól e a választásokba az Eon? Némiképpen lehetséges még ez is, hiiszen az ingadozó szavazó esetleg elgondolkodik azon, hogy megéri e neki egy olyan alakulatot (Uram bocsá' bandát) támogatni, aki a lehúzására játszik. Aki a javát akarja, de legalábbis egyre nagyobb szeletet belőle... Még az is lehet, eszébe jutnak olyan dolgok is, hogy az a nyomorult Paks2 is vajon valóban az Ő, a választó javát (is) szolgálja e, hogy az áram olcsóbb legyen? Vagy lehet egy piaci szereplő révén azt is olcsóbban beszerezhetné, ha nem a rezsicsökkentettet erőszakolnák rá - drágábban.

Németh Szilárd felszólította a céget, hogy "kicsit fogja vissza az agarakat". A lakosságot pedig arra, hogy "ne hagyják becsapni magukat". Az E-on most minden bizonnyal összecsinálta magát, a lakosság véleményét nem hallottam. DE: biztos lesznek olyanok, akiknek nem tetszik, ha hülyének nézik. Még ha a Fidesz is nézi őket hülyének. 

Úgyhogy Kedves Szilárd: lehet hogy még igazad is van, de akkor is:ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna (igaz, az soha nem voltál)