Mindenkori kormányzatkritikus blog

Ez az én véleményem - nem kell egyetérteni

Milyen mélyre tud még a riogatásban, ellenség csinálásban menni a Fidesz?

Ha jönnek a migránsok...Ha nem a Fidesz nyer ... Ha Soros még nagyobb teret nyer?

2018. március 13. - csak ugy irogatok

Minaret lesz a Mátyás templom helyett! Müezzin szólít majd imára, nem harangszó! Ha Sorosbérencek jutnak kormányra lebontják a határzárat! A migránsokra kell majd költeni, nem jut a rezsicsökkentésre (hahaha), családtámogatásra! És még a Karácsony is elmarad!

szili.png

Csak pár kiragadott példa azok közül, amivel olyan kedvesen riogat bennünket a Fidesz propaganda arra az esetre, ha olyan szemetek lennénk, hogy nem az ő jelöltjükre szavazunk majd. Persze vannak ennél durvábbak is, például, hogy Csepelre is 15000 migránst telepítene be az ellenzék. De persze jut muzulmán akár Nyíregyházára is, nincs határ (hiszen már lebontották a határzárat...)

001fidesz.PNG

És persze közben megy a folyamatos sározás, de új már ott sincs, hiszen Juhász-t a házasságon belüli erőszakkal vádolják a legkülönfélébb aspektusból (hol csak verekedett, hol el is kábította társát), Vona már muzulmán, nem is keresztény, Gyurcsány persze továbbra is flepnis, Szél Bernadett Soros bérenc. S persze nap mint nap "kiderítenek" valamit az ellenzéki esélyes jelöltekről...

Minden napra jut egy ellenség, van hogy kettő, három is. És ha rákérdeznek valamire piszkos ügyeik közül? Jön a szokásos Soros, Migráns páros. Kell is az ellenségkeresés, mert ha valami csoda folytán az ellenzék győz, akkor bizony az új kormányzatnak a Fidesz lesz az ellenség, akikkel kíméletlenül le fognak számolni. A jogi leszámolás majd biztos, mert egyetlen párt se akarja, hogy a kommunistákhoz hasonló teljhatalom jöjjön létre ismét.

S hogy lesz e csoda? Ma még senki sem tudja, hiszen ahány közvélemény kutató, annyi eredmény, de még ezekre sem lehet adni, hiszen az emberek fejébe nem lehet belelátni - szerencsére. Senki nem tudja még, hogy hány bizonytalant térít el a Fidesztől a folyamatos ellenségkeresés, és hány szavazatot hozhat az ellenzéknek a higgadtság. De nem kell már sokat várni... 26 nap, és este 11 körül már tudni fogjuk: teljhatalmat kap e a Fidesz. egyáltalán: hatalomban marad e, vagy keresheti majd az ellenségeit, ellenzékből...

A bejegyzés trackback címe:

http://legyenvegrerendszervaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr6813736898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi nyilatkozatban.

sinus67 2018.03.13. 20:33:43

Nem tudom ki hogy van vele, de az elmegyógy és intézetet csak bőviteni kellene!