Mindenkori kormányzatkritikus blog

Ez az én véleményem - nem kell egyetérteni

Már édesanyámból is zombit csinált a fideszes agymosó propagandagépezet

Gyűlölöm ezt a rendszert, amit Orbán épített ki hatalma bebetonozására

2018. március 14. - csak ugy irogatok

Ma végképp meggyűlöltem azt a propagandagépezetet, ami az elmúlt években Magyarországon a Fidesz vezérletével kiépült. Anyámból is zombit csináltak, és ez megbocsáthatatlan bűn!

orbi.jpg

Édesanyám több mint 200 kilométerre lakik tőlem, így telefonon tartjuk a kapcsolatot. Ma is felhívtam. A szokásos témák mellett persze szóba került a választás is. Mint mondta, ő már nem igazán érti ezt az egészet. Azt mondta, nem is tudja, kire lehetne szavazni. Mondtam neki, én azt megmondhatom, hogy kire nem fogok, de hogy kire, azt nem, mert nem akarom az anyámat ebben a döntésben befolyásolni. Visszakérdezett persze, hogy kire nem, mondtam hogy a tolvajbanda, saját magának is hazudó (a népnek meg pláne!) Fideszre biztosan nem!

Visszakérdeztem: És Te? Hát, mondja ő már olyan bizonytalan. Itt van ez a valamilyen Gábor is, aki Allahot élteti, hogy ez mennyire undorító! Mondom: Vonára gondolsz? Jaja, arra... Visszakérdeztem: milyen híreket olvasol, hallgatsz? Csak a Magyar Királyi TV-t? Visszakérdezett: melyik az a Királyi? Mondom a M1, M2, M3, Duna csatornák... Igen, mondja a Dunát szokta nézni... Na, mondom mást nem? Nem, mert másutt csak a bűncselekmények, a vér, a mocsok... A lakájmédiumoknál meg csak az ellenzék mocskolása. Még két mocskolódás szünetében is agymosó reklámok...

0haz1.jpg

Ennyi. Az egyszerű embereknél, akik ráadásul egyszerűen gondolkodva hozzászoktak egy TV csatornához, célt ért a folyamatos agymosás. Már mást akkor se hinnének el, ha lenne... De nincs. Mert maximum a helyi lapot veszik meg néha, vagy éppen járatják, de abban is csak a kormányhírek, és a kormánymocskolódások vannak, amiket jobb ha erős fenntartásokkal kezel az ember. De a vidéki emberek jórészénél ez az elsődleges információ forrás, ezt veszik készpénznek... 

Gyűlölöm ezt a rendszert, ami semmi másra nem épít, csak a folyamatosan ismételt hírek sulykolására, hogy ha sokáig hallanak valamit az emberek, előbb utóbb azt fogadják el valóságnak. Akkor is, ha az hazugság, vagy bár van valóságalapja, de nem fosztogattak, hanem osztogattak... Te hogy látod ezt?

A bejegyzés trackback címe:

http://legyenvegrerendszervaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr7813739056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi nyilatkozatban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.14. 20:30:44

Atya Isten, hát hpgyan lehetnek egy európai demokráciában nem-ballib tv-csatornák???